Telefon: +40 256 201 871 / +40 256 294 309 Email: office.tm@generalbeton.ro

Despre noi

      

           GENERAL BETON a inceput productia de beton in 1967, in CordignanoItalia, detinand in prezent 20 de statii. Ulterior si-a completat oferta prin producerea de mortare, tipuri speciale de beton si de diferite suprafete industriale, permitand astfel tuturor constructorilor sa-si conduca santierele intr-un mod cat mai eficient si economic.

Chiar de la inceput, obiectivul principal al GENERAL BETON a fost controlul calitatii pentru a oferi clientului o garantie reala a calitatii produselor sale.

De-a lungul timpului grupul s-a extins ca raspuns a cerintelor tot mai mari in privinta calitatii produselor. Momentan General Beton este prezent pe langa Italia si in Polonia, China, Tunisia si Romania.CIFA2

          General Beton Romania a infiintat prima statie de betoane in Timisoara in anul 1998, statie ecologica, o noutate pentru aceasta zona la acel moment. Doi ani mai tarziu, bazandu-se pe o crestere a investitiilor in zona de vest a Romaniei, General Beton a infiintat cea de-a doua statie de betoane din Romania, in Arad.

          Statia de betoane Timisoara are capacitatea de productie de cca 120 mc/h. Parcul auto este compus din 10 autospeciale (cu capacitate de 10 mc) de transport beton si 4 autospeciale (cu capacitate de 8 mc) de transport beton dotate cu pompa, cu lungime a bratului de pana la 42 ml.

          Statia de betoane Arad are capacitatea de productie de cca 60 mc/h, avand un parc auto compus din 5 autospeciale (cu capacitate de 10 mc) de transport beton si 3 autospeciale (cu capacitate de 8 mc) de transport beton dotate cu pompa care apoi in 2008 si-a deschis o a doua statie de betoane pentru a face fata cererii pe aceasta piata.

Pastrand trendul de crestere anuala, s-a ajuns ca in anul 2002 sa infiintam prima statie General Beton in Bucuresti, fapt ce ne-a permis intrarea pe piata de constructii din capitala, fiind repede considerati unul dintre furnizorii importanti de betoane.

          Statia de betoane Bucuresti-Otopeni are capacitatea de productie de cca 90 mc/h, avand un parc auto compus din 10 autospeciale (cu capacitate de 10 mc) de transport beton, 2 autospeciale (cu capacitate de 8 mc) de transport beton dotate cu pompa si 1 autospeciala – pompa beton.

          Statia de betoane Bucuresti-Cernica in exploatare din 25.05.2006, cu doua puncte de incarcare, are capacitatea de productie de cca 120mc/h, avand un parc auto compus din 8 autospeciale (cu capacitatea de 10 mc) de transport beton, 2 autospeciale-pompe de beton cu lungimea bratului de 42 ml si o pompa de beton speciala cu posibilitate de pompare pana la 120 mc/h.

Pe parcurs s-a mai extins in Romania  infiintand in anul 2009 Statia de betoane Sibiu si in continuare in 2012Statia de betoane Dumbravita,  in 2014 Statia de betoane Constanta iar apoi in 2015 Statia de betoane Bucuresti – Militari. Toate aceste statii fiind dotate cu autospeciale, autospeciale-pompe si pompe de beton pentru a face fata volumului mare de lucru pentru aceste zone.

          Statiile General Beton sunt dotate la un nivel tehnic ridicat, fapt ce le permite sa asigure clientilor o livrare prompta si de calitate. Statiile General Beton au in dotare laboratoare performante de incercare a betonului, cele de la Timisoara si Bucuresti fiind clasate ca laboratoare de gradul II.